Video Results
visitor center | ArchDaily

The Weston Visitor Centre and Gallery / Feilden Fowles Visitors Center Ein Keshatot - Umm el-Kanatir / Raz Architects Yeşilova Höyük Visitor Center / Studio Evren Başbuğ + SCRA
Auroville visitors centre - SlideShare

9/15/2017 · The concept of the Visitors Centre had been initially designed by Suhasini Iyer, but she had absolutely no knowledge and experience about earth architecture and site management. Satprem Maïni joined Auroville to design fully and build this centre, and at the same time create the former Auroville Building Centre / Earth Unit.
Visitor Center architecture and design | ArchDaily

The Weston Visitor Centre and Gallery / Feilden Fowles Visitors Center Ein Keshatot - Umm el-Kanatir / Raz Architects Yeşilova Höyük Visitor Center / Studio Evren Başbuğ + SCRA
Visitors centre, Auroville | Auroville Design Consultants

PDFs. Visitors centre, Auroville. The core function of the centre is to inform the visitors about the purpose of Auroville, its spiritual and material aim with exhibitions and audio-visuals. The complex is also a demonstration centre for sustainable technologies such as appropriate building material and technologies, watershed management and ...
Accredited Visitor Information Centre Case Studies

Accredited Visitor Information Centre Case Studies3 Tourism Queensland is pleased to showcase the valuable role and contribution that accredited Visitor Information Centres (VICs) make to the tourism industry and regions through the provision of these 11 case studies. These profiles of …
Auroville Visitors Centre - cseindia.org

Owner / User Testimony: The project is operated by 6 different users – Auroville information service / Matrimandir information service / 3 handicrafts boutiques / Visitors centre Cafeteria / Auroville Guest Services / Green Tech Park since it was opened.They continue to expand as the project is a “visitor’s magnet”.....testimony enough when you know that from a maximum of 200 visitors ...
Visitors centres architecture and interiors | Dezeen

6/20/2019 · Three intersecting glass corridors sweep outwards from a sunken, triangular-shaped visitors centre designed by Studio Maks and Junya Ishigami + Associates for Park Vijversburg in the Netherlands. More
Case Study: Visitor’s Center in Atapuerca | Blogs | Archinect

Spring 2013 Case Study. I began this past quarter with a case study. After beginning our research, my partner (Barret Kruggel) and I found the formal characteristics of this visitor’s center far more interesting than the sustainable strategies we were required to focus on.
Loch Lomond Shores Visitor Centres Case Study - A&DS

Project Data Project Type Visitors Centre Location Loch Lomond Shores, Balloch, Alexandria, G83 8QL Client Loch Lomond and Trossachs National Park Authority (and its predecessor the Loch Lomond & Trossachs Interim Committee) Date Completed 2001 Project Value £1.5m (Gateway Centre), £190k (Rowardennan Centre) Architect Bennetts Associates (Gateway Centre), Richard Shorter Architects …
ARCHITECTURAL CASE STUDY ON VISITOR’S CENTRE, AUROVILLE ...

3/21/2019 · The Auroville Visitors and Reception Centre is a popular and pleasant place for the use of visitors and Aurovilians alike. It was constructed in 1988 with grants from HUDCO and the Foundation for World Education, and has become well-known for its architecture and energy-saving construction materials. ... ARCHITECTURAL CASE STUDY ON VISITOR’S ...
Case Study: Stonehenge Visitor Centre Washrooms - Lovair

Case Study: Stonehenge Visitor Centre Washrooms. 6 years ago. Company. Project Overview. Working with Denton Corker Marshall, Lovair created a series of bespoke Solid Surface Troughs for handwashing at this stunning new visitor centre at the World Heritage Site. Lovair also provided the fittings, including sensor taps, recessed Air Fury Hand ...
Auroville Architecture - SlideShare

12/26/2012 · Auroville Architecture 1. ... Auroville Visitors CentreThe core function of the centre is to inform the visitors about thepurpose of Auroville, its spiritual and material aim with exhibitionsand audio-visuals. The complex is also a demonstration centre forsustainable technologies such as appropriate building material andtechnologies, watershed ...
EARTHEN ARCHITECTURE FOR SUSTAINABLE HABITAT Auroville’s ...

Auroville’s Case study Auroshilpam, Auroville 605 101, TN INDIA Tel: +91 (0) 413 – 2623 064 / 2623 330 / 2622 168 Fax: 2622 057 ... This Visitors’ Centre of 1200 m² was granted the “Hassan Fathy Award for Architecture for the Poor” in 1992. ... Case studies User manuals …
Maison A Bordeaux: case study and visitor center on Behance

Maison A Bordeaux: case study and visitor center Reseach of the Maison A Bordeaux through drawing and modeling to understand major concepts of the house. Then creating a …
Making Energy Efficiency Fun - Interactive Visitors Centre ...

7/3/2014 · A case study of a recent Clarity project, where we make energy education and efficiency fun through a series of advanced interactives in a museum environment.
Auroville Earth Institute

The creation of the Auroville Earth Institute in 1989, the construction of the Visitors’ Centre from 1989 to 1992 and the development of Vikas Community from 1992 to 1998, started a new era in earthen architecture in Auroville. This Visitors’ Centre of 1200 m² was granted the “Hassan Fathy Award for Architecture for the Poor” in 1992.